Hvorfor vindkraft

landet mitt er rikt på vindenergiressurser, og de utnyttbare vindenergireservene er ca. 1 milliard kW, hvorav vindenergireservene på land er ca. 253 millioner kW (regnet fra høyden 10m over bakken på land), og offshore. vindenergireserver som kan bygges ut og utnyttes er om lag 750 millioner kW.Totalt 1 milliard kW.Ved utgangen av 2003 var den installerte kraften på landsbasis om lag 567 millioner kW.

Vind er en av de forurensningsfrie energikildene.Og det er uuttømmelig og uuttømmelig.For kystøyer, gressletter, fjellområder og platåer som mangler vann, drivstoff og transport, er det svært egnet og lovende å bruke vindkraft etter lokale forhold.Vindkraft til havs er et viktig felt i utviklingen av fornybar energi, en viktig kraft for å fremme teknologisk fremgang og industriell oppgradering av vindkraft, og et viktig tiltak for å fremme omstilling av energistruktur.landet mitt er rikt på vindenergiressurser til havs, og å fremskynde byggingen av offshore vindkraftprosjekter er av stor betydning for å fremme kontroll av atmosfærisk dis i kystområder, justere energistrukturen og transformere modusen for økonomisk utvikling.

I følge data utgitt av National Energy Administration 11. september 2015, innen utgangen av juli 2015, er 2 prosjekter som er inkludert i offshore vindkraftutvikling og konstruksjonsplan ferdigstilt og satt i drift, med en installert effekt på 61 000 kilowatt, og 9 godkjent under bygging med en installert effekt på 1,702 millioner kilowatt., 6 godkjent for å bygges, med en installert effekt på 1,54 millioner kilowatt.Dette er langt fra de 44 prosjektene med en samlet installert effekt på 10,53 millioner kilowatt planlagt av Statens energiverk i Nasjonal havvindkraftutbygging og anleggsplan (2014-2016) ved utgangen av 2014. For dette formål, Administrasjon krever ytterligere innsats i utvikling og bygging av havvindkraft og fremskynde utbyggingen av havvindkraft.


Innleggstid: 12. oktober 2021